VEIKKAUSVIHJEET

Veikkausvihjeet ovat jokaisen suomalaisen vedonlyöjän työkalupakkiin kuuluva työkalu. Toki internetin ihmeelliseen maailmaan mahtuu roppakaupalla myös vedonlyöntivihjeitä, joita ei yksinkertaisesti kannata hyödyntää, mutta parhaimmillaan pelivihjeet ovat äärimmäisen laadukkaita. Ja, kun vedonlyöjä etsii nimenomaan niitä parhaita veikkausvihjeitä, ne onneksi erottaa todella nopeasti joukosta.

Mutta miksi sitten ne veikkausvihjeet ovat niin arvokas elementti pelaajille? Pääpointtina on luonnollisesti se, että omia näkemyksiään voi aina verrata sellaisten vihjaajien näkemyksiin, jotka tietävät, mistä he puhuvat. Pelaajalla on siis toisin sanoen paljon turvallisempi tunne omista näkemyksistään silloin, kun rinnalla kulkevat ne laadukkaat vetovihjeet – etenkin aloittelevilla vedonlyöjillä. Niitä kannattaa siis käyttää omien analyysien tukena, ja miksi ei myös peesailla alusta loppuun saakka.

Mutta miten sitten tunnistaa sivuston, joka tarjoaa laadukkaita vihjeitä ja sellaisen, jonka vihjeet eivät ole laadukkaita? Kuten jo totesimme, parhaiden veikkausvihjeiden erottaminen heikkolaatuisista tai keskinkertaisista on helppoa. Mutta sitten itsessään eri sivustoja vertailtaessa valtava määrä päivittäisiä vihjeitä ei välttämättä ole kovinkaan hyvä merkki. Tällaisilla sivustoilla nimittäin määrä ohittaa laadun. Kun asiansa osaava ihminen laatii veikkausvihjeitä, ei hän koskaan pakota niitä eli laadi tietyllä tavoin väkisin vedonlyöntivihjeitä. Sen sijaan ne perustuvat aina voittamiseen ja voitollisen vedonlyönnin vaatimusten täyttymiseen.

VEDONLYÖNTIVIHJEET SUORAAN AMMATTILAISILTA

Edellä puhuimme siitä, miten parhaat vedonlyöntivihjeet eroavat niistä ei-niin-laadukkaista vedonlyöntivihjeistä. Tämä perustuu kaikessa yksinkertaisuudessaan siihen, että vuonna 2021 vedonlyönnin ammattilaiset eivät ole enää niin sanottujen maksumuurien takana. Kun siis palataan ajassa taaksepäin, eikä tässä tarvitse mennä edes kovinkaan kauaksi historiassa, näiden ammattilaisten laatimat veikkausvihjeet julkaistiin maksullisissa vihjepalveluissa.

Nykypäivänä tilanne on kuitenkin toinen ja se on jokaisen vedonlyöjän onni. Voitollisessa vedonlyönnissä puhutaan järjestään pelikassan hallinnasta. Tämä tarkoittaa sitä, että raha on valttia ja jokainen ylimääräinen voitettu tai säästetty sentti on todella tärkeä. Jos siis pelaaja joutuu maksaa veikkausvihjeistä, tällöin pelikassa ottaa osumaa, mikä ei ole välttämättä kovinkaan hyvä asia; silloin itsessään vedonlyöntiin on käytettävissä vähemmän rahaa. Toki jokainen tekee omat päätöksensä, ja monet maksulliset vihjepalvelut ovat aidosti hyviä. Samalla kannattaa kuitenkin puntaroida lähteekö sitä maksamaan ammattilaisten näkemyksistä vai hyödyntääkö ne ilmaiseksi.

Parhaatvedonlyontibonukset.org kantaa oman kortensa kekoon, sillä meidän päällimmäisenä tavoitteena on suomalaisten vedonlyöjien auttaminen – ilmaiseksi. Samaan aikaan me emme kuitenkaan halua karsia laadusta, joten meiltä löydät nimenomaan ne parhaat ilmaiset veikkausvihjeet ammattilaisten laatimina. Me emme koskaan ota mukaan joukkoomme harrastelijoita, jotka asettavat määrän laadun edelle; jokaisen vihjaajan on täytettävä tiukat kriteerimme, ennen kuin heidät hyväksytään mukaan.

ILMAISIA VEIKKAUSVIHJEITÄ ERI LAJEIHIN

Jokaisella pelaajalla on olemassa ne omat vahvuusalueensa veikkaamisessa. Tämä tarkoittaa sitä, että toinen vedonlyöjä tietää enemmän jalkapallosta kuin toinen ja toinen taas enemmän jääkiekosta. Ja niitä eroja saattaa olla itsessään myös siellä lajin sisällä. Esimerkiksi jääkiekon kohdalla toinen vedonlyöjä tuntee NHL:n kuin omat taskunsa ja toinen taas kotoisen Liigan.

Yksi äärimmäisen hyvä nyrkkisääntö vedonlyöntiin on se, että vedot tulisi lyödä nimenomaan sellaisista lajeista ja liigoista, jotka pelaaja aidosti tuntee. Ja tuo jonkin lajin tai sarjan aidosti tunteminen vaatii paljon muuta kuin vain tilastojen tuijottamista ja uutisten lukemista; se vaatii ennen kaikkea pelien katsomista.

Mutta, miten sitten tämä edellä mainittu liittyy aiheeseen parhaat ilmaiset veikkausvihjeet? No, aivan kuten jokaisella vedonlyöjällä on olemassa omat vahvuusalueensa, niin on myös vihjeiden laatijoilla – ovathan hekin vedonlyöjiä. Me haluammekin tässä kohtaa kertoa, että meillä veikkausvihjeet eri lajeihin laativat eri henkilöt. Toisin sanoen jokaisen vedonlyöntivihjeen takana seisoo asiansa osaava ammattilainen. Vain tällä tavoin me voimme olla varmoja siitä, että meillä vedonlyöntivihjeet ovat aina laadukkaita. Mutta mihin lajeihin ja sarjoihin meiltä sitten irtoaa vedonlyöntivihjeitä? Siitä enemmän seuraavassa.

Esports vihjeet

Esports on kasvattanut viime vuosina suosiotaan kertakaikkisen järisyttävää vauhtia. Samalla se on tarkoittanut sitä, että esports vedonlyönti on todella ottanut tuulta siipiensä alle. Tämän myötä vedonlyöntisivustot ovat alkaneet tarjoamaan esports kohteita, eikä kyse ole vain niiden tarjoamisesta: niitä on tarjolla käsittämättömän paljon. Kohteita löytyy niin isoihin kuin myös pieniin esports turnauksiin. Ja, koska esports on vielä myös monille bookkereille verrattain tuntematon laji, eikä ammattitietäjiä ole paljon, tarjolla on todellisia ylikertoimia. Tästä syystä esports vihjeet kuuluvat ehdottomasti Parhaatvedonlyontibonukset.org -sivuston tarjontaan, totta kai ammattilaisten kirjoittamina.

Jalkapallo vihjeet

Kuningas Jalkapallo – tuollaista nimeä ei turhaan ojenneta yhdellekään urheilulajille. Jalkapallo on siis maailman suosituin ja harrastetuin urheilulaji. Se on nauttinut kertakaikkisen huimaa suosiota jo vuosikausien ajan, eikä tuolle suosiolle ole todellakaan tiedossa loppua – päinvastoin. Jalkapallo vedonlyönti tarjoaakin pelaajille ylivoimaisesti eniten pelattavaa. Yhteen jalkapallo-otteluun saattaa olla tarjolla jopa 400+ kohdetta, joten se kertoo kaiken tarvittavan. Meillä siis jalkapallo vihjeet ovat suuressa roolissa, ja täysin ansaitusti.

Jääkiekko vihjeet

Kun käytetään termiä ”Kuningas Jalkapallo”, niin Suomessa voitaisiin käyttää samaa, mutta muodossa Kuningas Jääkiekko. Jääkiekko on jo vuosikymmenten ajan ollut selkeästi Suomen suosituin ja seuratuin urheilulaji. Tästä syystä useat vedonlyöntiyhtiöt, joille suomalaiset pelaajat ovat tärkeitä, tarjoavat todella paljon jääkiekko kohteita. Myös meillä jääkiekko vihjeet ovat todella yleisiä: tarjoamme teille niin NHL veikkausvihjeet, KHL vihjeet, Liiga vihjeet ja niin edelleen. Ja keväisin sitten ne MM kisa vihjeet ovat suuressa roolissa.

Koripallo vihjeet

Koripallo on yksi kaikkein vaikeimmista veikattavista lajeista, koska siinä ylikertoimet vaativat ihan aidosti kunnon metsästystä. Toisin sanoen koripallossa, jos jossain vihjaajien on oltava äärimmäisen hyvin perillä lajista ja liigasta, sekä seurata käsittämättömät määrät otteluita. Tämä on siis se ainoa reitti siihen, että esimerkiksi NBA vihjeet saadaan sisältämään ne ylikertoimet. Meille tämä on kuitenkin äärimmäisen kiehtova haaste, jonka me olemme ottaneet avosylin vastaan.

Tennis vihjeet

Tennis vihjeet kuuluvat totta kai valikoimaamme. Tennis kohteet ovat tarjolla lähestulkoon ympäri vuoden ja veikattavaa löytyy niin suurten turnausten kuin myös pienempien turnausten osalta. Monesti nämä pienemmät turnaukset tarjoavatkin nimenomaan ne ylikertoimet, joskin niitä löytyy myös ATP-, WTA- ja Grand Slam -turnauksista. Yksi suurimmista vaikuttavista tekijöistä tenniksessä on pelialusta: esimerkiksi ATP-listan kakkonen voi olla todella vahva ruoholla ja samalla heikko massalla. Tämäkin vaatii jälleen valtavan määrän ammattitaitoa ja pelien seuraamista, minkä totta kai Parhaatvedonlyontibonukset.org -sivuston vedonlyöntivihjaajat tekevät.

Veikkausvihjeet muihin lajeihin

Edellä mainitut lajit ovat niitä päälajeja, mutta se ei suinkaan tarkoita sitä, että meidän kohdalla tarjonta jäisi vain ja ainoastaan siihen. Esimerkiksi MLB veikkausvihjeet ja NFL vedonlyöntivihjeet löydät niin ikään meidän kauttamme, sillä esimerkiksi baseballiin löytyy todella paljon kohteita. Lisäksi me olemme erikoistuneet myös veikkausvihjeiden laatimiseen niistä pienemmistä lajeista ja liigoista, jotka eivät ole niin suosittuja; ylikertoimet ovat isosti esillä niissä.

MILLAISILLA SIVUSTOILLA VEDONLYÖNTIVIHJEET KANNATTAA HYÖDYNTÄÄ?

Parhaat ilmaiset vedonlyöntivihjeet kannattaa totta kai hyödyntää nimenomaan niillä parhailla vedonlyöntisivustoilla, koska niistä kannattaa ottaa aina maksimit niin sanotusti irti. Parhaiden vedonlyöntisivustojen löytäminen ei ole kuitenkaan mitään helppoa puuhaa. Tämä johtuu ennen kaikkea siitä, että markkinoilla on vuonna 2021 niin paljon bookkereita ja kilpailu alalla on kovempaa kuin koskaan. Esimerkiksi aloitteleva vedonlyöjä saattaa tämän myötä menettää hermonsa, kun vertailtavia sivustoja on yksinkertaisesti liikaa.

Parhaatvedonlyontibonukset.org on kuitenkin kaikessa pelaajan asialla. Meidän asiantunteva tiimimme onkin henkilökohtaisesti testannut jokaisen internetin ihmeellisestä maailmasta löytyvän vedonlyöntisivuston. Vain tällä tavoin me olemme voineet varmistua siitä, että me osaamme ohjata teidät hyödyntämään meidän laatimat ilmaiset veikkausvihjeet oikeaan paikkaan. Me siis olemme laatinut listan, josta löydät parhaat vedonlyöntisivut sekä samalla totta kai parhaat vedonlyöntibonukset, joilla pelata vedonlyöntivihjeitä. Sen lisäksi löydät meiltä arvostelut kaikista parhaista peliyhtiöistä, ja voit itse vertailla, mistä niistä lähdet liikenteeseen.

Vedonlyöntisivustoille asetettu tietty vaatimustaso

Jokaisella pelaajalla on omat tarpeensa ja omat mieltymyksensä vedonlyönnin suhteen. Yhtenäistävä tekijä jokaisen vedonlyöjän suhteen on kuitenkin se, että vaatimustaso käyttämiemme vedonlyöntisivustojen suhteen on korkealla. Meillä on siis tietyt perusedellytykset sille, mitä vedonlyöntisivustojen tulee olla, miten niiden tulee toimia ja mitä niiden tulee tarjota.

Ennen kaikkea kyse on voitollisen vedonlyönnin tärkeimmistä elementeistä, jotka myös parhaat ilmaiset veikkausvihjeet sisältävät; nämä elementit ovat kaiken perusta ja veikkausvihjeitä lukemalla voit oppia melkoisesti siitä, mitä voittaminen betsaamisessa aidosti vaatii. Seuraavassa me käymme läpi niitä asioita, joita Parhaatvedonlyontibonukset.org odottaa sivustoilta ja joiden kautta sivustot voivat päästä parhaat vedonlyöntisivustot -listalle.

Kilpailukykyiset kertoimet

Jokaiselle pelaajalle on äärimmäisen tärkeää, että vedonlyöntisivusto, jossa veikkausvihjeet hyödynnetään, tarjoaa aina kilpailukykyiset kertoimet. Kaikki meidän laatimat vedonlyöntivihjeet pitävätkin sisällään kerroinvertailun: jokaisen bookkerin tarjoama kerroin on katsastettu ja niistä hyödynnetään se paras. Mikäli siis sivusto mielii menestyä suomalaisten vedonlyöjien keskuudessa, on sen kyettävä tarjoamaan kilpailukykyiset kertoimet. On nimittäin niin, että voitollista vedonlyöntiä tavoittelevilla pelaajilla on pelitili usealla eri bookkerilla, jotta paras kerroin päästään hyödyntämään. Mikäli tietty sivusto on kilpailukykyinen tässä suhteessa, iso osa vedoista tullaan pelaamaan heillä.

Kohde- ja lajivalikoima

Kun veikkausvihjeet laaditaan, ne suositellaan pelaamaan aina parhailla kertoimilla – jokaisen vihjattavan kohteen osalta. Siinä kohtaa bookkeri joutuukin niin sanotusti ongelmiin, mikäli vedonlyöntivihjeissä esiintyviä kohteita ei löydy heidän kohde- ja lajivalikoimasta. Tällaisessa tilanteessa katseet nimittäin siirretään muualle. Vedonlyöntisivustolle on siis äärimmäisen tärkeää, että sen kohde- ja lajivalikoima ovat todella laajoja ja pelattavaa löytyy lajiin kuin lajiin; myös niiden pienten turnausten osalta.

Laadukas sivusto kaikin tavoin

Jos kertoimet sekä kohde- ja lajivalikoima ovat kunnossa, homma voi kaatua vielä isoilta osin yhteen asiaan: sivuston laatuun. Tässä kohtaa kyse on ennen kaikkea sivuston käytettävyydestä. Mikäli sivuston käyttöliittymä ontuu pelaajan näkökulmasta ja asiat eivät suju yksinkertaisesti, katseet suuntautuvat herkästi muualle. Vuonna 2021 ei riitä myöskään pelkästään se, että bookkerin sivusto on erinomainen tietokoneella pelatessa, vaan sivuston tulee toimia jokaisella laitteella. Mobiilipelaaminen on yleistynyt viime vuosien aikana voimakkaasti ja sen suosio vain jatkaa kasvuaan. Jokaisen erinomaisen vedonlyöntisivun on siis kyettävä vastaamaan tähän huutoon.

Herkulliset bonukset

Kun vedonlyöntisivusto on erinomainen, millä muilla seikoilla se pitää kiinni asiakkaistaan ja ennen kaikkea kasvattaa asiakaskuntaansa? Tässä kohtaa kuvaan astuvat parhaat vedonlyöntibonukset. Kun esimerkiksi kaksi tasavertaista bookkeria kilpailee keskenään samoista pelaajista, bonukset saattavat hyvinkin olla se ratkaiseva tekijä. Mikäli sivusto ei hemmottele riittävissä määrin olemassaolevia asiakkaitaan ja sen tervetulotarjous ei ole riittävän houkutteleva, tällöin menestyksen saavuttaminen on vaikeaa. Bonuksilla kykenee siis erottumaan parhaassa tapauksessa joukosta ja siten etenkin ne uudet potentiaaliset asiakkaat saadaan tutustumaan sivustoon.

MILLAISIA PARHAAT ILMAISET VEIKKAUSVIHJEET OVAT?

Parhaat ilmaiset veikkausvihjeet keskittyvät ennen kaikkea voitolliseen vedonlyöntiin. Itsessäänhän vetojen lyöminen on varsin yksinkertaista puuhaa: pelaaja valitsee kohteen, merkin, panoksen ja sivuston, jolla veto lyödään sisään. Mikäli pelaajan tavoitteena on kuitenkin nimenomaan rahan tekeminen eli voitollinen vedonlyönti, asia ei ole aivan näin yksinkertainen.

Kun siis käsittelyssä ovat ne absoluuttisen parhaat vedonlyöntivihjeet, jotka ovat siis ammattilaisten käsialaa, ne eivät ole pelkästään vihjeitä. Totta kai se valittu kohde on kaiken keskiössä, mutta samaan aikaan parhaat veikkausvihjeet opastavat pelaajan voitollisen vedonlyönnin pariin; ne opettavat ennen kaikkea asioita, joiden varaan voitollinen betsaaminen perustuu.

Asiantuntijoiden perustelut

Kuten todettua, kaiken keskiössä on luonnollisesti se itse kohde ja kohteisiin liittyvät veikkausvihjeet. Kun ammattilainen lähtee rakentamaan veikkausvihjeitä, on hän totta kai tehnyt valtavan määrän töitä sen eteen, joista enemmän sitten seuraavissa kohdissa. Asiantuntevan vihjeen ja perusteluiden laatiminen edellyttääkin sitä, että vihjaaja tietää, mistä hän puhuu; vain tällä tavoin vihje on asiantunteva ja se asiantuntevuus kumpuaa koko ajan esiin. Ammattilaisten perustelut eivät perustukaan koskaan mihinkään pelkkään tilastojen varassa mutuiluun, vaan niiden taustalla on järisyttävä määrä tietotaitoa. Tästä syystä erinomaisen ja ei-niin-erinomaisen vihjeen erottaminen toisistaan onkin kohtalaisen helppoa.

Kerroinvertailu

Kerroinvertailu on yksi tärkeimmistä elementeistä nimenomaan siinä voitollisessa vedonlyönnissä ja parhaat vedonlyöntivihjeet sisältävät aina kerroinvertailun. Tuon kerroinvertailun myötä jokaiselle kohteelle saadaan se paras kerroin, joka saattaa hyvinkin vaihdella eri bookkerien välillä, kohteesta riippuen; siksi pelaajalla kannattaakin olla pelitili useilla eri bookkereilla. Mutta miksi sitten kerroinvertailun tekeminen on niin tärkeää, koska kertoimien kohdalla puhutaan vain kokoluokkaa ”desimaalit” olevista eroista? Siksi, että pitkässä juoksussa nuo desimaalit saattavat muuttua melkoiseksi määräksi rahaa. Kenenkään ei siis kannata hävitä rahaa voittaessaan, sillä niin siinä käy, mikä sitä ei hyödynnä parhaita kertoimia.

Rajakerroin

Rajakertoimen määrittäminen edellyttää sitä, että vihjaaja tuntee valitsemansa kohteen läpikotaisin. Hänen on siis seurattava äärimmäisen paljon otteluita kyseisestä sarjasta, ja tietää sarja kuin omat taskunsa. Kun vedonlyöjältä, ja tässä tapauksessa veikkausvihjeet laativalta henkilöltä, löytyy valtava määrä tietoa, kykenee hän määrittämään todennäköisyyden pelivalintansa toteutumiselle. Pelivalintana voi olla esimerkiksi kotivoitto ottelussa Arsenal-Tottenham, ja kotivoiton todennäköisyydeksi on määritetty 41%. Tässä kohtaa tuo todennäköisyys muutetaan desimaaleiksi ja suoritetaan jakolasku 1/0,41=2,44. Tällöin rajakerroin on siis 2,44 eli kaikki sen yli menevät tarjolla olevat kertoimet ovat ylikertoimia ja loput alikertoimia.

Odotusarvo

Veikkausvihjeet sisältävät usein paljon puhetta kohteen odotusarvosta, joten mistä ihmeestä tässä oikein on kyse? Positiivinen odotusarvo on voitollisen vedonlyönnin perusta. Positiivisen odotusarvon kohteita on siis pelattava jatkuvasti, ja unohtaa ne negatiivisen odotusarvon kohteet. Kohteen odotusarvo määritetään vihjaajan tietotaidon kautta. Hän siis arvioi, mikä on todennäköisyys sille, että pelivalinta osuu, aivan kuten rajakertoimen kohdalla; vaikkapa sille, että Arsenal voittaa kotonaan Tottenhamin. Jos tuo todennäköisyys on jo aiemmin mainittu 41%, tällöin tarvitaan se kerroinvertailusta poimittu paras kerroin, esimerkiksi 2,50. Sen jälkeen 41% muutetaan jälleen desimaaleiksi ja suoritetaan kertolasku 2,50×0,41=1,025. Kun kertolaskun tulo on enemmän kuin 1,00, kyseessä on positiivisen odotusarvon omaava kohde ja vain tällaisia kohteita parhaat vedonlyöntivihjeet sisältävät.

VIITATAANKO VEIKKAUSVIHJEILLÄ VEIKKAUS-PELIYHTIÖÖN?

Moni pelaaja on oppinut lyömään vetoa nimenomaan kotimaisen monopoliyhtiön, Veikkauksen, kautta. Kyseessä on monille suomalaisille tuttu ja turvallinen peliyhtiö, mutta samaan aikaan se ei ole suinkaan paras vedonlyöntiyhtiö, jossa lyödä vetoa; sen sijaan katseet kannattaakin suunnata aidan toiselle puolen, ja todeta, että näiltä osin nurmi on nimenomaan vihreämpää siellä toisella puolen.

Veikkaus ei siis suinkaan ole se ainoa vaihtoehto meille suomalaisille pelaajille, vaikka he tähän pyrkivätkin keinolla millä hyvänsä. Internetin ihmeellinen maailma on nimittäin täynnä erilaisia vedonlyöntisivustoja, joiden tarjonta on usein todella paljon parempaa kuin Veikkauksella. Älä siis vain tyydy siihen ensimmäiseen ja tietyssä mielessä helpoimpaan vaihtoehtoon, vaan suuntaa katseet muualle. Parhaat veikkausvihjeet eivät nimittäin liity käytännössä ottaen koskaan Veikkaukseen.

Muut peliyhtiöt pyyhkivät Veikkauksella lattiaa

Parhaat peliyhtiöt pyyhkivät Veikkauksella kuvaannollisesti lattiaa, kun niitä vertaillaan keskenään. Siksi Veikkausta ei juurikaan esiinny vedonlyöntivihjeissä, kun kyseessä ovat ammattilaisten laatimat vedonlyöntivihjeet, vaan pelaaminen ohjataan lähes poikkeuksetta muualle. Tämä lopputulema syntyy useammasta kuin vain yhdestä elementistä. Toisin sanoen Veikkauksen kohde- ja pelivalikoima, kertoimet sekä palautusprosentti eivät yksinkertaisesti kestä kilpailua; muut laittavat niin paljon paremmaksi. Älä siis koskaan tyydy pelaamaan jossain, vaan pelaa niillä parhailla vedonlyöntisivustoilla, jotka omaavat esimerkiksi alan luotettavimpana pidetyn pelilisenssin, MGA lisenssin; niihin voi ehdottomasti luottaa.

USEIN KYSYTYT KYSYMYKSET

MITEN PARHAAT ILMAISET VEIKKAUSVIHJEET EROAVAT JOUKOSTA?

Parhaat ilmaiset veikkausvihjeet erottuvat joukosta jokaisella mahdollisella tavalla, eikä se ole ihme, sillä ne ovat ammattilaisten käsialaa. Harrastelija ei siis kykene koskaan tarjoamaan pelaajille samanlaista informaatiota ja perusteluita kuin ammattilainen, jolle kyseessä on niin sanotusti työ. Kun siis törmäät ammattilaisten laatimiin vedonlyöntivihjeisiin, saat välittömästi kopin siitä, mistä me puhumme. Parhaatvedonlyontibonukset.org -sivuston vedonlyöntivihjeet ovatkin aina ammattilaisten laatimia.

MIKSI PARHAIDEN KERTOIMIEN HYÖDYNTÄMINEN ON NIIN TÄRKEÄÄ?

Kuvitellaan tilanne, jossa pelaat vuoden aikana voitollisia vetoja yhteensä 10 000 euron panoksella. Jos nämä kaikki voitolliset vedot on pelattu kertoimella 2,00, olet tuplannut sijoittamasi rahan. Mikäli taas keskiarvollinen kerroin on 1,80, nettovoittosi ovat 2000€ pienemmät. Pelkästään vuoden aikana olet siis menettänyt voittamalla 2000€; mietippä myös sitä, jos pelaat suuremmilla panoksilla.

SISÄLTÄÄKÖ JOKAINEN VEDONLYÖNTIVIHJE KERROINVERTAILUN?

Koska kertoimien merkitys on niin valtaisa, jokaisen pelivalinnan kohdalla on ehdottomasti syytä suorittaa kerroinvertailu. Vain tällä tavalla voidaan varmistua siitä, että jokaisessa kohteessa hyödynnetään se paras tarjolla oleva kerroin ja maksimoidaan voitot. Luonnollisesti parhaat veikkausvihjeet sisältävät aina kerroinvertailun, tai paremminkin sanottuna kerroinvertailun lopputuloksen eli parhaan tarjolla olevan kertoimen.

MIHIN KAIKKIIN URHEILULAJEIHIN VEIKKAUSVIHJEITÄ ON TARJOLLA?

Me emme voi tietenkään puhua muiden sivustojen osalta, mutta Parhaatvedonlyontibonukset.org tarjoaa kattavasti vedonlyöntivihjeet todella moniin lajeihin. Toki meillä on olemassa omat päälajimme. Se ei kuitenkaan missään nimessä tarkoita sitä, että meiltä löytyisi vihjeitä vain ja ainoastaan muutamaan lajiin. Meillä on asiantuntijoita joka lähtöön ja siten me voimme luvata taattua laatua suomalaisille vedonlyöjille, sekä monipuolista palvelua.

MILLAISIA KOHTEITA VEDONLYÖNNISSÄ KANNATTAA PELATA?

Se on tietysti täysin jokaisen itsensä päätettävissä, millaisia kohteita sitä lähtee pelaamaan. Kaikkein tärkeintä on se, että jokainen pelattava kohde omaa positiivisen odotusarvon ja samaan aikaan ylikertoimen. Sen verran kohteista voidaan kuitenkin sanoa, että jokaisen pelaajan tulisi pelata nimenomaan niitä sarjoja ja lajeja, jotka ovat todella tuttuja. Ja itsessään sitten vedot tulisivat olla single-vetoja; useiden kohteiden rekoilla voittaminen on todella haastavaa, ja voiton todennäköisyydet ovat samalla paljon alhaisemmat.

Jääkiekon MM-kisat 2023 otteluohjelma Jalkapallon MM-kisat 2022 Ilmaiset vakiovihjeet