PELIVIHJEET

Pelivihjeet ovat oikeastaan valinta, joka jokaisen suomalaisen vedonlyöjän tulee omatoimisesti tehdä. Tällä viittaamme siihen, että vedonlyöjän on päätettävä, luottaako hän yksinomaan omaan tietämykseensä, vai hyödyntääkö hän parhaat ilmaiset pitkävetovihjeet siinä rinnalla. Meidän suosituksemme on ehdottomasti se, että ammattilaisten vinkit kannattaa ottaa ehdottomasti vastaan. Se ei tarkoita suinkaan sitä, että ne täytyisi peesailla sataprosenttisesti, vaan ennen kaikkea niiden käyttämistä omien näkemysten ja analyysien tukena.

Ylipäätään asiassa kuin asiassa kannattaa aina hyödyntää myös muita silmäpareja, sillä ne omat silmät eivät välttämättä näe kaikkea. Toisin sanoen toinen pelaaja on voinut hoksata jotain sellaista, joka sinulta on jäänyt itseltäsi syystä tai toisesta huomaamatta. Ulkopuolisesta näkemyksestä ei siis ole koskaan haittaa, kunhan tämä näkemys tulee sellaiselta henkilöltä, joka tietää, mistä hän puhuu. Parhaatvedonlyontibonukset.org täyttää nimenomaan näiltä osin kriteerit: meiltä saat aina laadukkaat vihjeet, koska laatuvaatimukset jokaiselle tiimimme jäsenelle ovat niin kovat.

Olit siis ammattilainen, harrastelija tai täysi aloittelija, parhaat pelivihjeet kannattaa kuljettaa mukana siinä omassa vedonlyönnissä. Tällöin voitollisen vedonlyönnin elementeistä otetaan maksimit irti, vaikka niitä vihjeitä ei tosiaan lähtisikään noudattamaan sataprosenttisesti. Ja siitä voittamisestahan tässä on loppujen lopuksi kyse meidän jokaisen kohdalla, ellet sitten satu olemaan satunnainen hupipelaaja; tosin, myös silloin jahdataan niitä voittoja.

PELIVIHJEET ILMAISEKSI 2022

Kun mietitään sitä tosiasiaa, että ennen laadukkaat pelivihjeet olivat automaattisesti maksullisia, vuonna 2022 tilanne on pelaajan näkökulmasta paljon laadukkaampi. Parhaat vihjeet ovat siis nykyisin saatavilla ilmaiseksi – joskin toki niistä voi myös halutessaan edelleen maksaa tilaamalla maksullisen vihjepalvelun; tämä on luonnollisesti jokaisen pelaajan päätettävissä täysin itsenäisesti.

Tilanne ei ole aina suinkaan ollut tämä, vaan vielä joitain vuosia sitten ilmaiset vihjeet olivat laadultaan selkeästi heikompia kuin ne ovat tänä päivänä. Ylipäätään pelivihjeet ovat laadukkaampia myös siten, että niitä on saatavilla huomattavasti laajemmin erilaisiin lajeihin ja lajien sisällä myös pienempiin turnauksiin. Asiantuntemus vedonlyönnin suhteen on siis laajentunut huomattavasti ja siitä hyötyvät ennen kaikkea suomalaiset pelaajat. Parhaatvedonlyontibonukset.org onkin yksi niistä tahoista, jotka tarjoavat näitä äärimmäisen laadukkaita ilmaisia pelivihjeitä.

Vihjeet ovat ammattilaisten käsialaa

Kuten todettua, parhaat vihjeet ovat nykyisin saatavilla myös ilmaiseksi ja luonnollisesti jokaisen vihjeitä hyödyntävän pelaajan pelikassa kiittää tästä. Kaikkein suurin muutos on tapahtunut ilmaisten vihjeiden kohdalla ennen kaikkea siinä, että niitä laativat vedonlyönnin ja vihjaamisen ammattilaiset. Kyse ei siis ole siitä, että harrastelijat olisivat nykyisin takavuosia parempia, ainakaan meidän kohdalla, vaan siihen laatuun on todella panostettu.

Kun joku haluaa liittyä tiimiimme vihjaajana, me emme todellakaan hyväksy jokaista hakijaa mukaan. Sen sijaan jokaisen vihjaajan on läpäistävä tiukat laadulliset kriteerit. Se ei riitä, että sitä on pelkästään hyvä vedonlyöjä, koska se on vain osa totuudesta; samat sanat pätevät siihen, ettei vihjaajan tontille riitä se, että sitä on hyvä kirjoittamaan ja ymmärtää tietyistä lajeista ja sarjoista. Näiden ominaisuuksien on siis kuljettava käsi kädessä, koska vain silloin hakevalla henkilöllä on kompetenssia laadukkaaksi pelivihjeet laativaksi henkilöksi

Ennen kaikkea kyse on siis vedonlyönnin kokonaisvaltaisesta ymmärtämisestä ja siihen liittyvien elintärkeiden elementtien hallitsemisesta. Ammattilainen osaa toisin sanoen soveltaa saatavilla oleva informaatiota yhteen oman tietotaitonsa kanssa, ja tästä yhtälöstä syntyvät sitten ne parhaat vihjeet.

Pelivihjeissä voitollisen vedonlyönnin elementit

Kun puhutaan ammattilaisten laatimista pelivihjeistä ja edellä mainituista elementeistä, jotka vihjaajien on hallittava, tällä viitataan voitolliseen vedonlyöntiin. Jokainen meistä osaa lyödä vetoa. Ei sitä tarvitse kuin kävellä vaikkapa läheiselle huoltoasemalle, täyttää kuponki ja pyytää sen jälkeen myymää asettamaan veto voittoon. Sen sijaan voitollinen vedonlyönti on asia erikseen, ja siihen liittyviä elementtejä ei itse asiassa hallitse edes moni kokeneempi vedonlyöjä.

Pelaaja saattaa siis olettaa, että hän ymmärtää voitolliseen vedonlyöntiin johtavat tekijät, koska hän on käyttänyt elämänsä aikana betsaamiseen paljon rahaa. Ja toki hallitseekin sen fiksun pelaamisen, mutta samaan aikaan on paljon niitä, jotka ovat pelanneet paljon, mutta aivan väärällä tavalla. Voitollinen vedonlyönti ei näet ole mikään pikamatka, vaan ennemminkin maraton, jossa tulee ikään kuin orjallisesti noudattaa tiettyjä perusperiaatteita.

Näin ollen suosittelemmekin ihan jokaiselle pelaajalle näihin voitollisen vedonlyönnin elementteihin tutustumista, ja sitä, että olette rehellisiä itsellenne. Saattaa nimittäin olla, että opitte melkoisen monta asiaa vedonlyönnistä, kun käytte ensimmäistä kertaa elämässänne läpi tiettyjä asioita. Ja mikäs voisikaan olla sen parempi tapa tutustua voitolliseen vedonlyöntiin kuin ne ammattilaisten laatimat parhaat ilmaiset vihjeet. Niissä nimittäin ne voitollisen vedonlyönnin elementit ovat jatkuvasti läsnä.

MITEN PELIVIHJEET KANNATTAA HYÖDYNTÄÄ?

Pelivihjeiden hyödyntäminen on jokaisen pelaajan omissa käsissä. Vaihtoehtoja hyödyntää parhaat pelivihjeet on monia, mutta se on joka tapauksessa selvää, että apua on tarjolla niin aloittelijalle kuin ammattilaiselle. Ammattilainen ei välttämättä tarvitse apua voitollisen vedonlyönnin elementtien tavoittamisessa, mutta toisen ammattilaisen näkemykset tuovat mukavasti turvaa omille näkemyksille. Ja sitten taas aloittelijoille on tarjolla äärimmäisen arvokas oppikoulu, puhtaasti vihjeiden kautta.

Parhaita ilmaisia vihjeitä ei siis todellakaan pidetä turhana elementtinä voitollisessa vedonlyönnissä, vaan ne ovat arvokas työkalu lisää sinne omaan työkalupakkiin. Seuraavassa käymmekin läpi sitä, miten Parhaatvedonlyontibonukset.org -sivuston julkaisemat, ja ammattilaisten tekemät, parhaat ilmaiset pelivihjeet kannattaa hyödyntää. Vaihtoehtoja on siis olemassa monia, ja jokainen tekee omat henkilökohtaiset valintansa.

Vihjeiden peesaaminen

Vihjeiden peesaamisella viitataan tässä kohtaa nimenomaan siihen vihjeiden peesaamiseen alusta loppuun saakka. Toisin sanoen pelaaja voi suunnata esimerkiksi meille lukemaan vihjeitä, ja katsastamaan potentiaalisia pelattavia kohteita, ilman mitään omia ajatuksia. Etenkin useat aloittelevat pelaajat lähtevätkin juuri tähän peesaamiseen mukaan, opetellen samalla sitä, mitä voitollinen vedonlyönti edellyttää.

Panosmallin noudattaminen

Kun ammattilaiset rakentavat vihjeet, niihin kuuluu myös suositeltu panosmalli. Tämä ehdotelma kohteeseen liittyvästä panostuksesta perustuu ennen kaikkea siihen, miten todennäköisenä valinnan osumista voidaan pitää. Jos siis lähdet peesaamaan vihjeitä, älä päätä panosta omatoimisesti, sillä saatat tehdä joko pahan ylipanostuksen tai alipanostuksen kohteelle.

Parhaiden kertoimien hyödyntäminen

Parhaiden kertoimien hyödyntäminen on äärimmäisen kriittinen osa palapeliä, joka tunnetaan nimellä voitollinen vedonlyönti. Parhaat kertoimet löydetään kerroinvertailun kautta. Kerroinvertailu tarkoittaa siis sitä, että pelaaja käy läpi kaikkien bookkerien tarjoamat kertoimet pelivalinnalleen; niistä sitten hyödynnetään se paras kerroin. Kertoimien vertailu on kuitenkin aikaavievää puuhaa, joten parhaat pelivihjeet kannatta hyödyntää vähintäänkin näiltä osin.

Pelitili usealla eri bookkerilla

Koska jokainen pelivalinta pelataan nimenomaan siellä parhaan kertoimen tarjoavalla vedonlyöntisivustolla, vaihtelu on melkoista. Yhtenä päivänä saatat lyödä vedon sisään Pinnaclella, toisena Mr Greenillä ja kolmantena LeoVegasilla. Tästä syystä pelaajan kannattaakin avata pelitili usealle eri bookkerille, sillä vain sitä kautta niiden parhaiden kertoimien hyödyntäminen on mahdollista. Sinulla voi siis olla oma suosikkisivustosi, mutta sillä ei ole mitään tekemistä voitollisen vedonlyönnin kanssa; sen sijaan kaikessa on kyse voittamisesta ja voittojen maksimoinnista.

Omien analyysien tukena

Mikäli olet hieman kokeneempi pelaaja, tai omaat käsittämättömän määrän yksilöllistä tietoa jostain tietystä sarjasta, tällöin et välttämättä tarvitse paljon apua. Mutta vaikka omat näkemyksesi ovatkin ehdottomasti perusteluita, ja ne perustuvat nimenomaan juuri oikeanlaiseen tietoon, parhaat ilmaiset vihjeet kannattaa silti hyödyntää. Niitä voi käyttää esimerkiksi omien analyysien tukena ja lisäksi niiden kautta voi varmistaa, ettet ole missannut mitään. Ja, kun samalla saat sen korkeimman kertoimen helposti käsiisi, niin paketti on sellainen, että se kannattaa jokaisen pelaajan hyödyntää.

MITKÄ OVAT ERINOMAISIA SIVUSTOJA VIHJEIDEN PELAAMISEEN?

Parhaatvedonlyontibonukset.org on käynyt läpi kaikki internetin ihmeellisestä maailmasta löytyvät vedonlyöntisivustot. Tämä on ollut melkoinen savotta, mutta ehdottomasti sen arvoista, sillä sen myötä me pystymme tarjoamaan teille ne parhaat vedonlyöntisivut. Me olemme siis testanneet jokaisen peliyhtiön tarjonnan, ja rakentaneet sen myötä myös arvostelut näistä parhaista bookkereista.

Koska tarjontaa on vuonna 2022 bookkerien suhteen käsittämättömän paljon, se tarkoittaa sitä, että joukkoon mahtuu heikompia sivustoja ja erinomaisia sivustoja. Me voisimme siis luetella useita sivustoja, joissa betsaaminen on järkevää, mutta nyt me nostamme esille vain muutaman keskenään erilaisen vaihtoehdon. Nämä kaikki seuraavat vedonlyöntisivustot ovat ehdottomasti hyödyntämisen arvoisia ja lukeutuvat sinne parhaiden bookkerien joukkoon. Samalla me käymme hieman läpi näiden bookkereiden bonustarjontaa – puhtaasti siksi, että ne ovat osa kriteeristöä, joilla parhaat sivustot määritellään.

Kun siis mietit, millaisilla sivustoilla parhaat pelivihjeet kannattaa pelata, tai hyödyntää tavalla tai toisella, tässä tulee kolme erinomaista potentiaalista vaihtoehtoa.

Neo.bet

Neo.bet ei ole todellakaan mikään kokenut konkari vedonlyöntimarkkinoilla, vaan päinvastoin: se on ollut mukana vasta vuodesta 2018 lähtien. Tämän saksalaissivuston tarina on varsin mielenkiintoinen. Yhtiö perustettiin yli 40 vedonlyönnin ammattilaisen voimin, joten ei ole sattumaa, että se on noussut pelaajien keskuudessa suosioon lähes välittömästi. Vedonlyönnin ammattilaiset tietävät nimittäin omien kokemustensa perusteella tismalleen sen, mitä pelaajat peliyhtiöiltä kaipaavat. Neobetin kertoimet ovat kilpailukykyiset, kohde- ja lajivalikoima laaja, sivustolla on verovapaat voitot sekä tarjolla on kaksi eri bonusvaihtoehtoa. Pelaaja voi valita tervetulotarjouksen yhteydessä joko 200% talletusbonuksen 50€ saakka tai 100% talletusbonuksen 150€ saakka. Jos siis pelaaja haluaa lähteä liikenteeseen hieman pienemmällä tai suuremmalla budjetilla, kaikille löytyy maukkaat vaihtoehdot.

Mr Green

Mr Green tuskin kaipaa sen enempää esittelyitä, sillä kyseessä on etenkin suomalaisten suosiota nauttiva jättimäinen peliyhtiö. Toki Mr Green vedonlyönti on vasta muutaman vuoden vanha juttu, sillä yhtiön perinteet ovat ennen kaikkea kasinopelaamisessa. Mutta kuten odottaa sopii, vedonlyöntipuoli on yhtä ensiluokkainen kuin kasinopuoli. Mr Green tarjoaa pelilisenssinsä ansiosta totta kai verovapaat voitot, täysin suomenkielisen sivuston, laajan kohdekirjon sekä yhden markkinoiden parhaista bonuksista. Tuo bonus on 100€ ilmaisveto ilman kierrätysvaatimusta, mikäli pelaaja siis tekee 100€ ensitalletuksen.

Pinnacle

Pinnacle on siinä mielessä todella poikkeuksellinen sivusto, ettei se tarjoa pelaajilleen vedonlyöntibonuksia. Moni voisi ajatella tällaisen ratkaisun olevan melkoinen itsemurha, mutta itse asiassa Pinnacle korvaa näiden bonusten puuttumisen erinomaisesti. Tuo tapa bonusten korvaamiseen ovat kenties markkinoiden parhaat kertoimet, mieletön sivusto ja uskomattoman laaja kohdevalikoima. Lisäksi Pinnacle maksimipanos on niin suuri, että se saavuttaa lähes yksinomaan sen ansiosta ennen kaikkea ne isolla rahalla pelaavat ammattilaiset.

MILLAISIA KOHTEITA PELIVIHJEISTÄ LÖYTYY?

Kun palataan ajassa taaksepäin, ja puhutaan nimenomaan kohdevalikoimasta, joka ennen oli tarjolla, ero nykypäivään on kuin yö ja päivä. Siinä, missä entisaikoina yksittäiseen jalkapallo-otteluun saattoi olla tarjolla vain perinteinen 1X2 kohde, nyt niitä kohteita saattaa olla yli 400. Pelattavaa on siis vuonna 2022 enemmän kuin koskaan aiemmin, ja sekös meille pelaajille sitten maistuu.

Mutta millaisia kohteita ne parhaat ilmaiset pelivihjeet ammattilaisten laatimina sitten oikein pitävät sisällään? Se on jo pelkästään todella isosti vaikuttava tekijä, kun jokaisella vihjaajalla on ne omat vahvuutensa; toiset loistavat tasoitusvedoissa, toiset taas pelaajakohtaisissa vedoissa. Parhaat vihjeet sisältävät siis todella paljon erilaisia kohteita, vaikka se 1X2 pelaaminen on edelleenkin pitänyt isosti pintansa. Enää ei siis tarvitse pelata jatkuvasti joko kotivoittoa, tasapeliä tai vierasvoittoa, vaan vaihtoehtoja on todella paljon.

Seuraavassa me tutustumme muutamiin esimerkkeihin vuonna 2022 tarjolla olevien erilaisten kohteiden osalta, ja mukana on myös se perinteinen 1X2 pelaaminen.

1X2

1X2 pelaaminen on se, josta valtaosa meistä vedonlyöjistä on lähtenyt aikanaan liikenteeseen. Ja, vaikka rinnalle on tullut paljon muita totaalisen erilaisia kohteita, 1X2 pelaaminen on pitänyt edelleen pintansa kaikkein suosituimpana. Toki Moneylines, jossa ei tunneta lainkaan tasapeliä, vaan peli voit päättyä ainoastaan kotivoittoon tai vierasvoittoon, on noussut rinnalle eritoten jääkiekossa. Parhaatvedonlyontibonukset tarjoaa teille niin 1X2- kuin myös Moneylines-kohteita.

Tasoitusvedot

Tasoitusvedot ovat oiva tapa hakea joko kerrointa tai vaihtoehtoisesti varmistella omaa näkemystään, antamalla betsaamalleen joukkueelle/pelaajalle maaleja/pisteitä eteen. Tasoitusvetojen pelaaminen onkin todella suosittua, etenkin niiden pelaajien keskuudessa, jotka jahtaavat kertaheitolla isoja potteja. Meillä parhaat vihjeet tulevat luonnollisesti single-vetojen muodossa, mutta esimerkiksi tenniksen kohdalla näet varmasti paljon tasoituskohteita.

Yli/alle

Montako maalia ottelussa nähdään? Siitä yli/alle vedoissa on käytännössä ottaen kyse. Toisin sanoen bookkeri on asettanut esimerkiksi kohteen ”ottelussa nähdään alle/yli 5,5 maalia” ja sitä sitten lähdetään veikkaamaan. Yli/alle kohteita voi olla myös muihin asioihin kuin vain maalimääriin, kuten ottelun laukauksiin, varoituksiin, kulmapotkuihin ja niin edelleen. Meillä pelivihjeet pitävät sisällään myös näitä kohteita, joten tulet siis törmäämään niihin varmasti.

Pelaajakohtaiset kohteet

Pelaajakohtaiset vedot ovat kirjaimellisesti sitä itseään eli pelaajakohtaisia vetoja. Bookkeri saattaa esimerkiksi tarjota kohteen ”tekeekö Connor McDavid ottelussa tehopisteitä” tai ”mihin aikaan McDavid tekee pisteitä”. Kaiken kaikkiaan näissä pelaajakohtaisissa kohteissa on siis kyse siitä, mitä yksilöt tulevat tekemään ottelussa. Tässä kohtaa parhaat pelivihjeet vaativat täysin poskettoman määrän tietoa siitä, miten esimerkiksi jokin tietty yksittäinen pelaaja pärjää tietynlaisia vastustajia vastaan; eikä vain tehopisteiden valossa, vaan myös siellä kaukalossa.

USEIN KYSYTYT KYSYMYKSET

OVATKO KAIKKI PELIVIHJEET LAADUKKAITA?

Valitettavasti kaikki pelivihjeet eivät ole laadukkaita. Aivan siis, kuten missä tahansa asiassa internetin maalimassa, myös pelivihjeiden laadussa näkee suuria eroja. Heikkolaatuisia vihjeitä on kaiken kukkuraksi olemassa enemmän kuin laadukkaita, joten parhaiden vihjeiden löytäminen voi viedä aikaa. Mutta palkinto on sen arvoinen, kun pääset esimerkiksi Parhaatvedonlyontibonukset.org -sivustolla hyödyntämään ammattilaisten tekemät vihjeet ilmaiseksi.

ONKO PARHAITA VIHJEITÄ VAIKEA TUNNISTAA?

Vaikka parhaat vihjeet saattavat olla haastellinen löydettävä, laadukkaan vihjeen kyllä tunnistaa sellaiseen törmätessään. Toisin sanoen siis parhaat pelivihjeet tunnistaa erittäin helposti, sillä ne eroavat jokaisella mahdollisella tavalla harrastelijoiden tekemistä vihjeistä. Kaikessa yksinkertaisuudessaan parhaista vihjeistä paistaa koko ajan läpi se laatu ja asiantuntevuus.

KANNATTAAKO PELAAJAN BETSATA KAIKENLAISIA SARJOJA?

Yleisesti ottaen hyvä nyrkkisääntö on se, että pelaaja lyö vetoa nimenomaan niistä sarjoista, joista hän tietää kaikkein eniten. Myös pelivihjeet perustuvat tähän samaan faktaan eli vihjaajat rakentavat vihjeet vain ja ainoastaan niistä sarjoista, joista heillä on asiantuntemusta roppakaupalla.

ONKO PELIVIHJEITÄ JÄRKEVÄ PELATA VEDONLYÖNTIBONUKSILLA?

Pelivihjeet on itse asiassa fiksua hyödyntää vedonlyöntibonuksilla. Kun siis törmäät ammattilaisten laatimiin vetovihjeisiin, niitä peesaamalla esimerkiksi kierrätyksen läpäisy voi olla hyvin lähellä. Toki jokainen tekee omat päätöksensä, mutta ei ole ollenkaan huono idea peesailla laadukkaita pelivihjeitä vedonlyöntibonuksilla pelatessa ja kierrätystä läpi viedessä.

KANNATTAAKO VIHJEET HYÖDYNTÄÄ YHDELLÄ BOOKKERILLA?

Parhaat ilmaiset vihjeet ammattilaisilta pitävät aina sisällään kerroinvertailun kautta poimitut parhaat kertoimet. Jossain kohteessa paras kerroin voi olla Unibetilla, toisessa taas NordicBetilla, joten pelitili kannattaa olla mahdollisimman monella vedonlyöntisivustolla; voitolliseen vedonlyöntiin kuuluu aina se, että jokaisen kohteen kohdalla hyödynnetään se paras tarjolla oleva kerroin. Pelivihjeet kannattaa siis aina hyödyntää siellä, mistä löytyy se paras kerroin.

Jääkiekon MM-kisat 2023 otteluohjelma Jalkapallon MM-kisat 2022 Ilmaiset vakiovihjeet