PITKÄVETOVIHJEET

Pitkävetovihjeet ilmaiseksi eivät ole todellakaan vuonna 2022 enää mikään turhake. Kun mennään ajassa taaksepäin, ilmaiset veikkausvihjeet olivat lähinnä harrastelijoiden laatimia, ja niistä oli vaikea saada aidosti mitään irti. Noihin aikoihin suomalaiset vedonlyöjät joutuivatkin raottaa kukkaronnyörejään, mikäli he halusivat ulkopuolista apua vedonlyöntiin – nimenomaan ammattilaisilta. Asiat kuitenkin muuttuivat ja nykyisin esimerkiksi Parhaatvedonlyontibonukset.org tarjoaa pelaajille ammattilaisten laatimat pitkävetovihjeet ilmaiseksi.

Jokaisen vedonlyöjän tavoitteena on luonnollisesti voittaminen. Se, tekeekö asioita oikein päästäkseen kiinni voitolliseen vedonlyöntiin, on sen sijaan oma juttunsa. Monet kokeneemmat pelaajat saattavat olettaa, että he pelaavat fiksusti, mutta asian laita ei ole välttämättä tämä. Mutta olit sitten aloittelija, kokenut konkari, ammattilainen tai jotain siltä väliltä, parhaat ilmaiset vetovihjeet kannattaa hyödyntää joka tapauksessa. Ammattilaisten laatimista vetovihjeistä on nimittäin tavalla tai toisella apua ihan jokaiselle pelaajalle.

Sen me haluamme kuitenkin sanoa, että myös ammattilaisille tulee niitä kuivia kausia, kun vedot eivät osu. Tällaisessa tilanteessa harrastelija turhautuu helposti, mutta asiansa osaava vedonlyöjä osaa pitää malttinsa. Maltin säilyttäminen onkin yksi tärkeimmistä seikoista voitollisessa vedonlyönnissä, joten jos ajaudut itse tappioputkeen, älä lähde hutkimaan rahojasi sinne sun tänne.

MISTÄ PARHAAT PITKÄVETOVIHJEET KOOSTUVAT?

Kun mietitään parhaita ilmaisia pitkävetovihjeitä ja otetaan huomioon se fakta, että ne ovat ammattilaisen tekemiä, ne todella erottuvat joukosta. Tämä onkin erittäin tärkeä asia pelaajille, sillä vihjeet ovat tarjolla pitkin poikin internetiä, ja kaikki niistä eivät ole ammattilaisten käsialaa. Pelaajalle on siis äärimmäisen tärkeää tunnistaa ne parhaat pitkävetovihjeet, jotka ovat oikeasti lukemisen arvoisia. Vain sillä tavoin sitä saa oikeasti sellaista tulitukea, jota kaikki pelaajat enemmän tai vähemmän kaipaavat.

Kun puhutaan parhaista pitkävetovihjeistä, ne tarjoavat niin paljon muutakin kuin vain itsessään ne vinkit eri vedonlyöntikohteisiin. Jos pelaaja on skarppina vihjeitä lukiessaan, ja aidosti kiinnostunut tekemään sen vaadittavan työn voittamisen eteen, silloin pitkävetovihjeistä on paljon hyötyä. Ne toimivat ikään kuin eräänlaisena oppaana, etenkin kokemattomille pelaajille, ja auttavat muuttamaan sen oman vedonlyöntiharrastuksen voitolliseksi. Parhaat pitkävetovihjeet lukiessaan pelaajien kannattaa siis aidosti pitää silmänsä auki koko ajan, sillä luvassa on kaikin puolin todella tärkeää informaatiota.

Mutta mitä kaikkea ne parhaat ilmaiset vetovihjeet oikein pitävät sisällään? Parhaatvedonlyontibonukset.com tekee seuraavassa selkoa asiasta, käyden läpi pitkävetovihjeissä esiintyviä elementtejä.

Voitollisen vedonlyönnin elementit

Kun puhutaan yleisellä tasolla vedonlyönnistä, homma on hyvinkin yksinkertaista. Pelaaja valitsee kohteen, panoksen ja lyö betsin sisään omalla suosikkisivustollaan. Voitollisessa vedonlyönnissä homma ei ole kuitenkaan näin yksinkertaista. Pelaajien täytyy nimittäin ymmärtää monenlaisia erilaisia asioita päästäkseen kiinni siihen voittavaan betsaamiseen. Voitolliseen vedonlyöntiin liittyy muun muassa sellaisia termejä kuin odotusarvo, kerroinvertailu, rajakerroin, ylikerroin, pelikassan hallinta ja kirjanpito. Koska parhaiden pitkävetovihjeiden kohdalla ainoana tavoitteena on voittaminen, muun muassa nämä edellä mainitut asiat ovat jatkuvasti läsnä vetovihjeissä.

Parhaat kertoimet

Parhaat kertoimet ovat yksi voitollisen vedonlyönnin peruselementeistä. Mikäli esimerkiksi Veikkaus tarjoaa Ilves-TPS-ottelussa kotivoitolle kertoimen 2,00, jokin ulkomaalainen peliyhtiö tarjoaa lähes aina korkeamman kertoimen – esimerkiksi 2,25. Kyse on esimerkiksi 10€ panoksella vain 2,25€ erosta voittopotin suhteen, mutta jos sinulle annetaan 10€ tai 12,25€, kummanko valitset? Nimenomaan. Ja sitten, kun puhutaan pitkäaikaisesta vedonlyönnistä ja korkeammista panoksista, näiden desimaalien merkitys vain kasvaa. Siksi jokaiselle kohteelle tehdään kerroinvertailu, jonka kautta löydetään aina parhaat kertoimet. Tarjosi siis sen parhaan kertoimen mikä tahansa peliyhtiö, joka täyttää tietyt vaatimukset, silloin kohde pelataan kyseisellä bookkerilla. Kerroinvertailu vie kuitenkin paljon aikaa, joten parhaat pitkävetovihjeet ovat loistava väline oman ajan säästämiseen.

Ammattilaisten asiantuntevat näkemykset

Kun ammattilainen lähtee perkaamaan pelivalintaansa auki, sen kyllä erottaa harrastelijan kädenjäljestä. Ammatikseen vetovihjeitä laativat henkilöt tuntevat perinpohjaisesti sarjat ja lajit, joista he vihjeitä kirjoittavat. He siis seuraavat valtavat määrät otteluita ja siten omaavat tietoa, joita ei tilastoja tai uutisia selaamalla näe. Toki ammattilaisvihjaajat ottavat huomioon myös kaiken saatavilla olevan informaation, mutta pitkävetovihjeet eivät suinkaan perustu yksinomaan sellaisiin asioihin, jotka ovat kaikkien ulottuvilla. Parhaiden pitkävetovihjeiden tehtävänä on siis tarjota jotain lisäarvoa niitä lukeville pelaajille – oli sitten kyseessä aloitteleva vedonlyöjä tai kovan luokan ammattilainen. Hyvänä esimerkkinä toimivat koripallovihjeet, sillä niissä lopputulos perustuu esimerkiksi hyvin pitkälti pelaajien 1vs1-kamppailuihin.

Mahdollisuus peesaamiseen

Moni aloitteleva vedonlyöjä tai kokenut vedonlyöjä, joka on pelannut kautta aikain väärällä tavalla, tarvitsee apua vedonlyöntiharrastukseensa. Sitä ei nimittäin välttämättä ole ihan ensimetreiltä lähtien kärryillä siitä, mitä kaikkea pelivalintoja tehdessään tulee ottaa huomioon. Pelaajalle voikin olla hyvä asia ensiksi tutustua vedonlyöntiin pitkävetovihjeiden kautta, peesailla niitä ja sitä kautta oppia samalla ne voitollisen vedonlyönnin elementit. Peesaaminen on fiksua, pelaajan tasosta riippumatta, myös silloin, mikäli ammattilainen on löytänyt jonkin todella herkullisen kohteen, jossa kerroin on kohdallaan. Peesailua ei siis ole rajoitettu vain tietyille pelaajille, vaan myös ammattilaiset voivat, ainakin joissain määrin, peesailla toisia ammattilaisia; se, kun on fiksua hyödyntää toisten tietotaito.

AMMATTILAISTEN LAATIMAT VETOVIHJEET ILMAISEKSI

Kun puhutaan mistä tahansa asiasta tässä maailmassa, niin sanottu ammattilaisten konsultointiapu ei ole käytännössä ottaen koskaan ilmaista. Ja, jos sitten onkin, niin yleensä vain se ensimmäinen konsultointi on maksuton ja sen jälkeisistä neuvoista pitääkin sitten jo maksaa. Pitkävetovihjeet ovat siis tässä suhteessa poikkeus, sillä tarjolla on ammattilaisten laatimia vetovihjeitä, nimenomaan ilmaiseksi.

Yksi konkreettinen esimerkki tällaisista ilmaisia ammattilaisten laatimia vetovihjeitä tarjoavista sivustoista olemme me eli Parhaatvedonlyontibonukset.org. Me emme siis veloita pelaajilta senttiäkään vihjeistämme, eikä tämä asia tule muuttumaan koskaan. Samaan aikaan meiltä löytyvät nimenomaan ne alansa parhaat osaajat, sillä kriteerit vetovihjaajia valitessamme ovat todella tiukat; meille kelpaa toisin sanoen vain ja ainoastaan paras.

Se kannattaa kuitenkin muistaa, että ilmaisia pitkävetovihjeitä on olemassa joka lähtöön. Mikäli siis alat metsästämään ammattilaisten laatimia vetovihjeitä, älä tyydy heti ensimmäisenä vastaan tulevaan sivustoon, vaan vertaile vihjeitä keskenään; erot huomaat kyllä todella nopeasti ammattilaisen ja harrastelijan välillä.

Parhaista pitkävetovihjeistä ei tarvitse enää maksaa

Kun mennään hieman ajassa taaksepäin, eikä tässä tarvitse edes mennä kovinkaan kauaksi historiaan, kaikki ammattilaisten tarjoamat pitkävetovihjeet olivat maksullisia. Maksullisia vihjepalveluita, jotka tarjoavat erinomaisia vetovihjeitä, on toki edelleen, mutta ne eivät ole enää ainoa reitti ammattilaisten laatimien pitkävetovihjeiden pariin; parhaat vetovihjeet voivat siis olla vuonna 2022 tarjolla ilmaiseksi.

Ketään tuskin kiehtoo maksaa vetovihjeistä ylipäätään, koska se tarkoittaa ylimääräistä rahanmenoa, mutta asiaan liittyy myös muuta. Pelikassan hallinta on nimittäin yksi tärkeimmistä voitollisen vedonlyönnin elementeistä: jos käytät rahaa maksullisiin pitkävetovihjeisiin, pelikassastasi katoaa pelaamiseen varaamiasi varoja. Toki jokainen päättää, miten sitä omaa pelikassaansa käyttää, eikä meillä ole mitään tarvetta sorsia maksullisia vihjepalveluita. Aihetta pohdintaan aiheuttaa kuitenkin se maksullinen vs. Ilmainen -asetelma, kun molemmilla tavoilla pelaaja saa apua ammattilaisilta.

PARHAAT PITKÄVETOVIHJEET EIVÄT KOOSTU VAIN TILASTOISTA

Mikäli parhaat pitkävetovihjeet perustuisivat vain ja ainoastaan informaatioon, joka on jokaisen pelaajan ulottuvilla, mitä järkeä pitkävetovihjeissä ylipäätään olisi? Okei, joku voisi osata soveltaa paremmin eteensä saamiaan tilastoja, mutta erot olisivat kuitenkin hyvin marginaalisia. Homman nimi on siis se, että ammattilaiset eivät nojaudu yksinomaan ainoastaan tilastoihin, toisin kuin harrastelijat, jotka kirjoittavat vetovihjeitä.

Parhaat pitkävetovihjeet perustuvatkin ennen kaikkea siihen, että niiden takana seisoo ammattilainen. Toisin sanoen kyseessä on henkilö, joka on sekä vedonlyönnin ammattilainen että ammattivihjaaja. Vain tällä tavalla suomalaisille vedonlyöjille voidaan tarjota jotain sellaista, mitä he eivät itse tiedä. Ammattilaisen kohdalla tietotaito lajien ja liigojen suhteen, mistä he siis rakentavat vihjeitä, onkin kertakaikkisen huimalla tasolla. Tämä perustuu siihen, että esimerkiksi NHL vihjeet rakentava ammattilainen katsoo yhden NHL-kauden aikana vähintään satoja NHL-otteluita.

Jos siis haet pelaajana apua vedonlyöntiin eli kaipaat ulkopuolisen asiantuntijan tukea, älä turvaudu sivustoon, jossa vetovihjeiden perustana on tilastojen läpikäynti. Älä siis tartu vihjeeseen, jossa karrikoidusti kerrotaan ainoastaan, miten toinen joukkue on ollut hyvä viime aikoina ja toinen joukkue huono; sen sijaan käytä omaa maalaisjärkeäsi löytääksesi ne parhaat vetovihjeet, koska usko pois – ero laadukkaiden ja harrastelijavihjeiden välillä on suorastaan jättimäinen.

Laatu ennen kaikkea

Kun pelaaja käy läpi vihjesivustoja, joiden tarjontaan kuuluvat pitkävetovihjeet, se saattaa olla pelaajalle houkutin, mikäli sivusto tarjoaa jatkuvalla syötöllä vetovihjeitä. Tämän ei kannata kuitenkaan antaa johtaa sinua totaalisen väärälle polulle, sillä se määrän perässä juokseminen vie sinut juuri sinne. Sen sijaan jokaisen pitkävetovihjeet tarjoavien sivustojen toiminnan keskiössä tulisi olla laatu ennen määrää – ei siis toisin päin.

Parhaatvedonlyontibonukset.org menee nimenomaan aina laatu edellä. Kun siis luet vetovihjeitämme, tiedät aina, ettei niitä ole tehty vain tekemisen vuoksi. Toisin sanoen meille on äärimmäisen tärkeää vihjata ja pelata vain ja ainoastaan kohteita, jotka omaavat positiivisen odotusarvon. Mikäli jokin kohde ei tarjoa meille hakemaamme odotusarvoa ja ylikerrointa, me emme lähde missään nimessä pelaamaan sitä, eikä tulisi sinunkaan.

VEDONLYÖNTIBONUSTEN HYÖDYNTÄMINEN PITKÄVETOVIHJEIDEN KANSSA

Kun puhutaan voitollisesta vedonlyönnistä, parhaat vedonlyöntibonukset ja niiden hyödyntäminen kuuluvat ehdottomasti niihin tärkeimpien tukipilarien joukkoon. Syitä tälle on olemassa ennen kaikkea yksi: kaikki ylimääräinen raha on hyvästä pelikassan kannalta ja vedonlyöntibonukset mahdollistavat rahanteon.

Joissain harvoissa tapauksissa pelaajille tarjoillaan kierrätysvapaat vedonlyöntibonukset, mutta lähes poikkeuksetta bonusrahan muuttaminen kotiutettavaksi käteiseksi edellyttää kierrätyksen läpäisyn. Mutta oli sitten tilanne kumpi tahansa, niin sinulla on olemassa useampi vaihtoehto. Nämä vaihtoehdot ovat riskialtis All In -taktiikka, maltillinen panostus ja pelaaminen sekä vedonlyöntibonusten kierrätys ristiin.

Kun pelaaja saa vedonlyöntibonuksen, sitä saattaa tehdä mieli lähteä välittömästi revittelemään eli pelaamaan riskillä. Ja toki se on vapauttavaa, mutta niin ei kannata välttämättä tehdä silloin, kun olet vielä aloittelija tai harrastelija vedonlyönnin osalta. Sen sijaan kannattaa pelata varman päälle ja tehdä sitä kotiutettavaa rahaa usealla eri vedonlyöntisivustolla. Ja varman päälle pelatessa kannattaakin hyödyntää parhaat pitkävetovihjeet + parhaat vedonlyöntibonukset -yhdistelmä, sillä silloin se voittaminen on kaikkein todennäköisintä.

Pelaajan kannattaa avata useita pelitilejä

Yllättävän monet pelaajat pelaavat jostain syystä kaikki vetonsa vain yhdellä tai kenties kahdella eri vedonlyöntisivustolla. Tämä ei ole kuitenkaan voitollisen vedonlyönnin näkökulmasta kovinkaan järkevää. Mutta miksi ei?

Lähdetään nyt ensimmäisenä liikenteeseen niistä vedonlyöntibonuksista: jos et avaa pelitilejä useille eri vedonlyöntisivustoille, jätät hyödyntämättä roppakaupalla rahanarvoisia etuja. Toinen tärkeä pointti liittyy kertoimiin. Voitollisessa vedonlyönnissä tehdään aina kerroinvertailu ja siten hyödynnetään ne parhaat kertoimet. Jos kuitenkin tyydyt pelaamaan vain yhdellä tai muutamalla sivustolla, tällöin parhaat kertoimet jäävät vähintäänkin hyödyntämättä.

Pelaajan siis kannattaa avata useita pelitilejä, tokikin vain yksi bookkeria kohden; pelitilien omistaminen eri peliyhtiöillä on oleellinen osa voitollista vedonlyöntiä – useammalla kuin vain yhdellä tapaa.

MITEN PITKÄVETOVIHJEITÄ PEESAILLAAN?

Olemme jo ehtineet sivuta tällä sivulla pitkävetovihjeiden peesailua, mutta mitä se sitten konkreettisesti tarkoittaa? Onko kyse siitä, ettei pelaaja saa ajatella itse laisinkaan, vaan ainoastaan mukailla parhaat pitkävetovihjeet laativia ammattilaisia?

Vastataan nyt ensimmäisenä tuohon jälkimmäiseen kysymykseen: totta kai pelaajat saavat ajatella omilla aivoillaan ja tehdä omat valintansa. Vetovihjeet eivät siis ole olemassa suinkaan pelkkää peesailua varten, vaan ne ovat työkalu, jonka jokainen pelaaja hyödyntää omalla tavallaan. Niiden peesailu voi olla kuitenkin fiksua, sillä taustalla on ammattilaisen tietotaito, jota kovinkaan monilla pelaajilla ei ole.

Peesailu ei kuitenkaan tarkoita automaattisesti sitä, että parhaat pitkävetovihjeet hyödyntää 100-prosenttisesti. Jos olet tehnyt jo oman pelivalintasi, ja sinulla on mielestäsi todella pätevät perustelut sille, anna mennä. Käy kuitenkin tsekkaamassa ne parhaat vetovihjeet, sillä niiden kautta pääsee hyödyntämään vähintäänkin ne parhaat kertoimet todella helposti.

Seuraavassa Parhaatvedonlyontibonukset.org käy läpi peesailun ominaisuuksia eli vastaamme seuraavien kohtien kautta siihen muutama kappale sitten esittämäämme kysymykseen.

Kerroinvertailun hyödyntäminen

Vuonna 2022 vedonlyöntiyhtiöitä on olemassa todella paljon, joten valinnanvaraa riittää. Kaiken kukkuraksi uusia vedonlyöntisivustoja tulee markkinoille jatkuvalla syötöllä, joten vedonlyöntisivujen määrä vain jatkaa kasvuaan. Tämä on monella tapaa positiivinen asia vedonlyöjille – esimerkiksi kertoimien osalta: mitä kovempaa kilpailu on, sitä parempia kertoimet ovat. Samalla se myös tekee elämäämme hieman hankalammaksi, sillä parhaat pitkävetovihjeet edellyttävät kerroinvertailun tekemistä. Kaikki bookkerit on siis käytävä läpi löytääkseen ne parhaat kertoimet jokaiselle kohteelle. Jos siis toteat, ettet halua hyödyntää vetovihjeitä muilta osin, kannattaa ainakin säästää aikaa ja peesailla kertoimia.

Vedonlyönnin seuranta

Oma henkilökohtainen kirjanpito lyötyjen vetojen osalta on monella tapaa voitollisen vedonlyönnin perusta. Mikäli nimittäin lähdet ulkomuistista kelailemaan, millaiset vedot ovat tuoneet sinulle voittoja ja millaiset tappioita, roikut melkoisen ohuen hiuskarvan varassa. Jokainen lyöty veto kannattaa siis kirjata ylös esimerkiksi vihkoon tai Excel-tiedostoon, ja sitä kautta analysoida sitä omaa vedonlyöntiäsi. Näin toimivat myös ammattilaiset ja pitkävetovihjeissä on usein läsnä kunkin vetovihjaajan onnistumisprosentti.

Tarkka panosmallin mukailu

Jos päätät lähteä peesaamaan pitkävetovihjeen 100-prosenttisesti, tällöin vihjaajan laatiman panosmallin mukailu on todella kriittinen asia. Tuo panossuositus perustuu aina siihen, miten vihjaaja näkee pelivalintansa eli miten paljon kuhunkin vetoon kannattaa satsata rahaa. Jos siis lähdet pelaamaan liian korkealla panoksella, voit tehdä pelikassallesi todella pahasti hallaa. Ja itse asiassa samat säännöt pätevät myös liian alhaiseen panostukseen, sillä saatat hukata oikeasti herkullisessa kohteessa suuremman voittopotin.

MILLAISILLA VEDONLYÖNTISIVUILLA PITKÄVETOVIHJEITÄ KANNATTAA PELATA?

Kun puhutaan sivustoista, joilla parhaat pitkävetovihjeet kannattaa hyödyntää, vuonna 2022 pelaajilla on huima määrä valinnanvaraa. Tietyt määreet laadun suhteen täyttäviä peliyhtiöitä on nimittäin todella paljon: löydät ne kaikki Parhaatvedonlyontibonukset.org -sivuston laatiman parhaat vedonlyöntisivut -listauksesta.

Me kuitenkin koimme, että haluamme nostaa teille, suomalaisille vedonlyöjille, esiin muutaman esimerkin kertakaikkisen erinomaisista vedonlyöntisivustoista, joilla hyödyntää ne parhaat vetovihjeet. Vaihtoehtoja esiinnostettavien sivustojen osalta olisi ollut todella paljon; me nostamme nyt käytännössä ottaen täysin sattumanvaraisesti esille kolme erinomaista bookkeria.

bet365

bet365 on yksi maailman suosituimmista ja myös suurimmista vedonlyöntisivustoista. Sen kertoimet ovat kilpailukykyisiä, kohdevalikoima laaja ja sivusto toimii moitteetta niin mobiilissa kuin desktopilla. Lisksi bet365 tarjoaa pelaajille verovapaat voitot. Yhtiö tarjoaa pelaajille myös maistuvan vedonlyöntibonuksen: kun lyöt sisään 50€ ensimmäisen vedon, saat 50€ kierrätysvapaata voittorahaa. Kun pelaat tuolla bonusrahalla, kaikki nettovoitot saat pitää itselläsi, sillä ne ovat täysin kierrätysvapaita.

Unibet

Kun puhutaan niistä kaikkein tunnetuimmista vedonlyöntisivustoista suomalaisten pelaajien keskuudessa, Unibet vedonlyönti kuuluu ehdottomasti tähän kastiin. Kyseessä on pitkään Suomen markkinoilla operoinut sivusto, jonka kohdevalikoima on todella laaja ja lisäksi tarjolla ovat live streamit. Ja se vedonlyöntibonus – se on kertakaikkisen erinomainen. Tarjolla on 100% talletusbonus aina 200€ saakka, joten pelaaja pääsee aloittamaan vedonlyönnin 400€ pelikassalla. Kaiken kukkuraksi kierrätysehdot ovat todella maltilliset: bonus tulee kierrättää vedonlyönnissä 4-kertaisesti, minimikertoimella 1,40.

ComeOn!

ComeOn! on noussut etenkin viime vuosien aikana yhdeksi suomalaisten vedonlyöjien suosikkisivustoista. Tämä ei ole todellakaan mikään yllätys, sillä kyseessä on kertakaikkisen erinomainen kokonaispaketti, jossa kertoimet ovat maukkaita ja kohdevalikoima laaja. Vedonlyöntibonus on puolestaan innovatiivinen: voit ottaa joko 100% talletusbonuksen 300€ saakka tai 400% talletusbonuksen 40€ saakka. Molemmissa bonuksissa on 6-kertainen kierrätysvaatimus. 100% talletusbonus 300€ saakka edellyttää kierrätyksessä vedon kokonaiskerrointa 2,00 tai kahta kohdetta minimikertoimella 1,50. Jälkimmäisenä mainitun bonuksen kohdalla kupongilla tulee olla vähintään kaksi kohdetta minimikertoimella 1,50 per kohde.

USEIN KYSYTYT KYSYMYKSET

TÄYTYYKÖ AMMATTILAISTEN LAATIMISTA VETOVIHJEISTÄ MAKSAA?

Vielä joitain vuosia sitten tilanne oli se, että ammattilaisten laatimat pitkävetovihjeet saadakseen niistä täytyi maksaa. Vuonna 2022 tilanne on kuitenkin toinen. Parhaatvedonlyontibonukset.org tarjoaa nimittäin suomalaisille vedonlyöjille ammattilaisten laatimat vetovihjeet ilmaiseksi. Jos et siis halua maksaa vetovihjeistä, sinun ei tarvitse niin enää tehdä.

KANNATTAAKO PELITILI OLLA USEAMMALLA YHTIÖLLÄ?

Koska voitolliseen vedonlyöntiin kuuluu aina parhaat kertoimet eli jokaisen kohteen kohdalla tulee hyödyntää paras kerroin, pelitilejä kannattaa olla monella peliyhtiöllä. Lisäksi vuonna 2022 lähes poikkeuksetta jokainen vedonlyöntisivusto tarjoaa vedonlyöntibonuksia; laajasti nämä sivustot hyödyntämällä saat jopa tuhansien eurojen edestä rahanarvoisia etuja.

MIKSI PARHAAT ILMAISET PITKÄVETOVIHJEET KANNATTAA HYÖDYNTÄÄ?

Vastaus kysymykseen riippuu ainakin osittain siitä, onko kyseessä kokenut vai kokematon pelaaja. Yleisesti ottaen voidaan kuitenkin todeta, että vetovihjeet sisältävät parhaat kertoimet, huimia tarjouksia ja ammattilaisen perustelut kohteen osalta. Parhaat pitkävetovihjeet ja niiden hyödyntäminen ovat osa voitollista vedonlyöntiä, joten ota niistä ilo irti peesailemalla tai omien analyysiesi tukena.

ONKO VETOVIHJEIDEN PEESAILU JÄRKEVÄÄ?

Parhaat pitkävetovihjeet kannattaa peesailla etenkin niiden kertoimien osalta. Mikäli peesailet vihjeet kokonaisuudessaan, noudata aina vihjaajan suosittelemaa panosmallia. Pitkävetovihjeiden peesailu on järkevää, ja jokainen pelaaja päättää itsenäisesti, mitä kaikkea hän vetovihjeestä ottaa peesailtavaksi.

MITÄ VOITOLLISELLA VEDONLYÖNNILLÄ TARKOITETAAN PITKÄVETOVIHJEISSÄ?

Parhaat pitkävetovihjeet opastavat sinut voitollisen vedonlyönnin pariin. Toisin sanoen tällaisissa vetovihjeissä käytetään koko ajan voitollisen vedonlyönnin termistöä ja pyritään pelaamaan voitollisesti. Voitollinen vedonlyönti edellyttää tiettyjen peruselementtien noudattamista ja siitä myös parhaissa ilmaisissa pitkävetovihjeissä on kyse.

Jääkiekon MM-kisat 2023 otteluohjelma Jalkapallon MM-kisat 2022 Ilmaiset vakiovihjeet